Gå till innehåll

Dkadventurer

Sergeant
  • Innehålls Antal

    108
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    6

Dkadventurer senast vann den dag 20 Mars 2022

Dkadventurer hade det mest gillade innehållet!

Om Dkadventurer

Profile Information

  • Hemort
    Denmark, Jutland

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

Dkadventurer's Achievements

Member

Member (1/1)

127

Anseende bland gemenskapen

  1. Yes, but. have the "enginechangers" with an outer timing belt seen / experienced any issues, regarding this. The 12HT is made from "UnObtanium" and is to heavy my current donors are Iveco 4 cyl type engines with gearbox
  2. The B30 pretty much has all the moving parts inside. only belt on the outside is the driver for the waterpump, generator and blower. Some of the diesel alternatives i have looked on has the timing belt on the outside only guarded by a plastic shroud/cover :/ I (my Volvo) likes deep water and mud!! Does any of you guys that have changed the engine, experienced any problems here, or is there some concerns/precautions that should be taken ??
  3. Orv ja, vacuumkredsen er også blevet opdateret "FESTO" style som den opmærksomme læser nok har lagt mærke til med de blå slanger! de gamle sprikne slanger kunne ikke mere..
  4. liten for mye arbejde.. Bilen blev klar til SOT 2018 Udstødning er blevet skiftet til noget BMW et eller andet, og der blev dannet et par "special afgangrør til lavet via "pieCut" Jeg mistede så begge to et sted mellem DK og sverige :/ ... Det er altid lettere at lave 2. gang: På SOT 2018 fik jeg koblings problemer... Der var ikke andet for end at skille skidtet af og finde ud af hvad der var galt. Endnu en gang tak til gutterne her på forum for at henvise mig til Jørgen, så jeg var kørende allerede dagen efter PT er jeg ved at tage mig sammen til at skifte pak dåser i for diff og bagdiff da det drypper lidt.
  5. Enhver mands drøm, sådan en trädgård så er man også fri for at slå græs
  6. Jørgen hjalp med sagerne! Der var kaffe og fika! Volvoen er kørende nu!
  7. Det har vist været været på vej er stykke tid..
  8. Så gik min kobling også... B30A Mangler en kobling og udrykkerleje! Er ved Vånga. Nogle der har noget på lager, eller ved hvor jeg kan køre til i morgen for at få en ny ?
  9. Hej alle. Vi er på SOT 2018 Mit fremre brænslefilter er gået sönder. Hvor får jeg tag i et nyt (syntes ikke jeg kan finde det ved Biltema. Vi er ved Kristianstad.
  10. Hei Jeg har købt en turteller i biltema. Jeg købte modeller til diesel da den går til lidt lavere omdrejninger ( Lidt fjollet med een der går til 8000 hvis kan B30'eren rammer 4500 max. Nu leder jeg så efter terminal W på min generator. men jeg syntes ikke at kunne finde den? turtelleren bruger signalet herfra, og ikke fra strømfordeleren. Ud fra service bogen og et tilfældigt billede fra nettet kan jeg se at W burde være en "lus" på en af stator viklingerne: men den er ikke tegnet på diagrammet. Er der nogen der kan kaste lidt lys over denne W terminal
  11. Jeg ville "opdatere" min fremhjulsdrift knap så jeg kunne køre i låg med kun 2wd Jeg søgte men kunne ikke finde. Jeg havde for mig at jeg havde set et billede hvor systemet var tegnet på oversigten for framhjulsdriften, jeg fandt billedet på min pc. jeg kan ikke huske hvem "forfatteren" til det var. Men nu er det altså her - let at finde. Og tak til "fortatteren" hvem du så end er?
  12. http://www.powertrackbrakes.co.uk/ Jeg spurgte bare Paul Hunt om han havde et sæt til SSB1059 ( der var både et stort service sæt og et "økonomi sæt.) Super service fra deres side af
  13. Ved inte om det hjælper. men da jeg renoverede min bremse servo var det denne jeg bestilte reservedele til: Lockheed ssb1059
×
×
  • Skapa nytt...