Gå till innehåll

Andreas.E

Hedersmedlem
  • Innehålls Antal

    1 588
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    48

Andreas.E senast vann den dag 13 April 2017

Andreas.E hade det mest gillade innehållet!

Om Andreas.E

  • Födelsedag 1971-04-18

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.overlanding.nu

Profile Information

  • Hemort
    Asker

Senaste besökare till profilen

16 477 profilvisningar

Andreas.E's Achievements

Member

Member (1/1)

819

Anseende bland gemenskapen

  1. Testen är nu avslutad och det går fint att posta som vanligt!
  2. Hejsan! Jag kommer att köra en liten test på servern efter kl 00:00 idag den 23/6 för att testa stabilitet och vilka eventuella fel som uppstår i programvaran som styr forumet. I den perioden som testen blir utförd kommer det att komma ett flertal felmeddelanden, och sidan kommer vid flera tillfällen att vara otillgänglig. Jag och dom andra admin ber om att du inte postar något på Terrängbil.net från kl 00:00 ikväll. Det gäller tills jag postar en uppdatering i den här tråden vilket blir c 30min efter kl 00:00. På förhand tack
  3. Snart varit borta så länge från miljön runt tgb´r.... att jag snart benämner alla som VALPAR :D
  4. Ett litet rese-reportage för den som är intresserade i en liknande resa med sin TGB! http://www.overlanding.nu/overlanding-danmark-2016/ PS! Det är inte långt till Danmark från Sverige!
  5. Fredrik.L´s 304 är med i filmen, så inte bara off-topic fordon Stort tack till Jesper för guidning på Arme museumet i Aalborg, samt goda tips för våran resa!
  6. Jag tippar att det är flera orsaker till problemet. För det första är det otroligt länge sedan sajten/programvaran har uppdaterats på Terrängbil.net. För det andra kan vi inte heller göra detta utan att gå över till version 4.0 som kräver ett våldsamt arbete. Nu är det inte jag som hanterar Terrängbil.net längre, så Sten måste svara på framdriften på det tekniska. Men jag har nu varit inne och gjort ett par ändringar som förhoppningsvis gör att sajten är lite mer stabil framöver.
  7. Vet inte helt orsaken... Jag har flera andra stora sajter som ligger på den samma servern, och ingen av dessa har rapporterat några störningar sedan jag sist skrev i denna tråden! Jag tippar att det är flera orsaker till problemet. För det första är det otroligt länge sedan sajten/programvaran har uppdaterats på Terrängbil.net. För det andra kan vi inte heller göra detta utan att gå över till version 4.0 som kräver ett våldsamt arbete. Nu är det inte jag som hanterar Terrängbil.net längre, så Sten måste svara på framdriften på det tekniska. Men jag har nu varit inne och gjort ett par ändringar som förhoppningsvis gör att sajten är lite mer stabil framöver.
  8. Detta har med driftproblem hos webhotellet den sista tiden!
  9. Du e rolig du.... 88 vet de f*n, vet inte ens om jag har lust med det Men om jag fortfarande kan köra 4x4, så är jag ifs med Tusen tack för alla gratulationer, och gratulerar till er andra två!
  10. Hmmmm.... Detta är en "länkad bild" in i en tråd. Där bilden ligger här: http://www.terrangbil.net/forum/uploads/gallery/album_3/gallery_1_3_44332.jpg Vad är det som inte fungerar från Photobucket?
  11. Så här.... Från bilder du redan har liggande på terrängbil.net Alternativt med att skicka nya bilder från din dator Så är det att skriva text under varje bildinfogning Man kan sedan flytta runt bilderna i texten när länken är infogad.
  12. Daniel Andersson (M) är helt klart inne på något! Han borde få en Terrängbil.net medalj om vi nu hade haft något sådant.... eller vi borde skicka en stor blomsterkvast!!!
×
×
  • Skapa nytt...