Jump to contentSearch ArticlesSenaste manualer

- - - - -

Bli medlem på Terrängbil.net!


Vi har f.n. problem med on-line registrering. Du som önskar bli medlem, skicka ett mail till contact @ terrangbil . net.

Att bli medlem på Terrängbil.net ger många fler fördelar än att bara vara en passiv läsare.

Vi som arbetar med Terrängbil.net önskar samla så många ägare av militära fordon vi kan under ett och samma tak. På det sättet står vi starkare i framtiden när och om man önskar ta steget med att etablera en förening/klubb. Vi är givetvis väldigt intresserade i att kunna dela även den kunskapen du som ännu inte är medlem har. Givetvis är även du som ännu inte hittat din bil välkommen!

Att vara medlem på www.terrängbil.net kostar inget, men det ger dig fördelar. Du får bland annat fri tillgång till en omfattande dokumentsamling med instruktionsböcker, verkstadshandböcker och reservdelskataloger till de flesta aktuella biltyperna och även vissa gröna radiostationer.

För den som inte är van till att besöka internetforum upplevs det kanske en smula krångligt att registrera sig. Man måste t ex svara på två säkerhetsfrågor som är inlagda för att hindra oönskad trafik och registreringar. Ta dig tid och tänk på det du skall skriva så går det ganska enkelt. Upplever du ändå problem ta kontakt med oss via contact@terrangbil.net så skall vi hjälpa dig vidare.

Välkommen till Terrängbil.net!
  • H.Hansen, SBA111 and Vinkon like this


0 Comments


Terrängbil.net Butiken    
Här ser du ett utval produkter från vår butik. Du kan se fler produkter inne i butiken
     


Welcome back, GuestLatest Posts66 active user(s) (in the past 15 minutes)

64 guests, 0 anonymous users
  • Fredrik L,
  • Fotografen