Jump to contentSearch ArticlesSenaste manualer

- - - - -

Appell till våra nya medlemmar

Medlemmar Nya

Det sista halvåret har Terrängbil.net vuxit med i snitt två nya medlemmar varje dag. Ser man per månad, och inte minst år är detta en våldsam växt. Stiger aktivitetsnivån på forumet i samma takt? Svaret är nej!
Den största orsaken till att vi får så många nya medlemmar är att man måste vara registrerad medlem för att kunna läsa och hämta ner manualer/verkstadshandböcker. Orsaken till att vi ändrade till att man måste vara registrerad, var för att på det sättet göra det enklare att ta del av gemenskapen på forumet, alltså sänka ingångsnivån till att börja skriva.

Jag kan inte poängtera, hur viktigt det är att vi har aktiva deltagare på vårat forum. Utan aktiva medlemmar finns inte Terrängbil.net, punkt slut. Det är våra medlemmar som skapat all information, supplerat vårt bibliotek.

Med detta hoppas jag på att se nya namn på vårat forum!
 • Beau, Göran, Volvo_Rules and 1 other like this


4 Comments

Tjoo inget illa ment och inte riktad till någon men se till å sluta använd kommentaren sök det är inte tvär lätt å hitta i forumet å jag tror nog de alldra flesta kollar om de hittar nått svar innan de skriver och vad spelar det för roll egentligen är det inte bättre att det är ett levande forum istället för ett museum över besvarade frågor, spela roll om den är besvarad redan de är ju bara å posta en länk dit svaret är i sånt fall man vill det. Men då man får det svaret. Sök. känns det lite trist å fråga om nått för då får man en känsla att man bara är till besvär Mvh Bender
  • 131 likes this

Det är givetvis en balans mellan det att ställa en fråga på nytt, kontra det att söka. Detta är ganska vanligt oavsett vilket forum man besöker. Det finns alltid frågor som redan har goda svar, och som egentligen inte kan beskrivas bättre.

 

Som tur har vi en väldigt god ton på forumet. Det är absolut inte ett hinder att ställa frågor, och du skall alltid få ett svar på ett trevligt sätt.

Hej Admin

 

Som ny medlem här på forumet skulle jag vilja önska / efterlysa en enkelhet i t.ex.

skapa ett album med bilder. Läste någon instruktion igår men jag fattar inget.

 

Pesonligen kan jag sitta i timmar och titta bilder på diverse fordon och lösningar. Det ger inspiration till egna galenskaper som gör livet extra värt att leva. Är det sen snabbt och enkelt att dela den glädjen i sina påhitt och äventyr med andra i form diverse dokumentation så blir den glädjen naturligt ännu större.

 

Gör det enkelt att dela, annars tröttnar man.

mvh/131 

Ja man är ju van med hur det forum man vanligtvis vistas på har vdet,

'Men jag skulle vilja påstå att det är lätt att lägga in foton, kanske en krånglig förklaring du hittat.

Brevid Post symbolen som man måste klicka på när man skrivit klart och skall posta sitt inlägg nere i höger hörn när du gör ett nytt inlägg, finns det även ett alternativ More Replay Options ,

Klicka på den

Då får du dessa alternativ under rutan man skriver i 

Attach Files

    You can upload up to Unlimited of files (Max. single file size: 64MB)

 

Där klickar du på välj en fil, blir lotsad till din dator och där väljer du bilden och öppnar.

Sedan klickar du på Attach This File, väntar tills den laddat upp och då kommer étt alternativ Add to post  upp.

markera vart i texten du vill ha just det fotot och klicka på Add to post, Och du får bilden där när du sedan trycker på post.

Ser ut så här då

 

 • 2014-04-07 15.13.08.jpg

  177.04 KB

  post-4958-0-39301500-1396909536_thumb.jp                                                 Add to Post | Delete
Attach Files

    You can upload up to Unlimited of files (Max. single file size: 64MB)

 

Sen är det bara att välja en  ny bild att ladda upp och lägga in i posten.

 

 

 

Är det så att du länkar bilden från någon plats, använd symbolen som är en fyrkant med ett träd i uppe på listen ovan text rutan. klistrar in url eller direkt länk och då kommer bilden synas direkt så länge du har kvar den på platsen du länkar från

 

MVH H.Hansen Admin


Terrängbil.net Butiken    
Här ser du ett utval produkter från vår butik. Du kan se fler produkter inne i butiken
     


Welcome back, GuestLatest Posts70 active user(s) (in the past 15 minutes)

66 guests, 1 anonymous users
 • Nordman,
 • Wingflyer,
 • eddi42